Min egen dag

Min egen dag är ett initiativ för att poängtera vikten av att ha en egen dag. Innebörden av ”En egen dag” kan varieras i all oändlighet och enbart fantasin (och i viss mån plånboken) kan sätta gränser, eller rättare sagt brist på fantasi. Min egna dag är den dag då vi ska tänka på oss själv, ta hand om oss själva och njuta av att vara oss själva.

En gyllene regel för en ”Min egen dag”:
BRA: Skjut upp det du inte behöver göra idag, gör nåt kul istället
OBRA: Gör det du skulle gjort i morgon redan idag så får du tid i morgon att göra det du skall göra i övermorgon osv.
BRA: Tänk efter före
OBRA: Tänka efter efter

Vi har just nu ingen information om när Min egen dag infaller nästa gång, vi vet inte ens om det är under 2022 eller 2023. Om du har information om dagen så kontakta gärna oss.

Min egen dag är instiftad av Stefan Nilsson.


Missa aldrig när Min egen dag infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

Min egen dag,

Etiketter:

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!