temadagar.se logotype

Min egen dag

Min egen dag är ett initiativ för att poängtera vikten av att ha en egen dag. Innebörden av ”En egen dag” kan varieras i all oändlighet och enbart fantasin (och i viss mån plånboken) kan sätta gränser, eller rättare sagt brist på fantasi. Min egna dag är den dag då vi ska tänka på oss själv, ta hand om oss själva och njuta av att vara oss själva.

En gyllene regel för en ”Min egen dag”:
BRA: Skjut upp det du inte behöver göra idag, gör nåt kul istället
OBRA: Gör det du skulle gjort i morgon redan idag så får du tid i morgon att göra det du skall göra i övermorgon osv.
BRA: Tänk efter före
OBRA: Tänka efter efter


När är Min egen dag 0?

Min egen dag är instiftad av Stefan Nilsson.


Vill du också kunna se direkt i din kalender vilken temadag som firas när? Du kan nu köpa hela vår kalenderfil och lägga in den i kalendern i din telefon eller dator. Läs mer om hur du köper kalendern här.

Taggar:

Min egen dag