Snöskoterns dag – Skoterns dag

Snöskoterns dag, eller Skoterns dag som den ofta kallas, firas i slutet av oktober varje år. Dagen ses av många skoterfantaster som deras julafton. Detta då det anses vara då som skotersäsongen drar igång på riktigt.

Vi har just nu ingen information om när Snöskoterns dag – Skoterns dag infaller nästa gång, vi vet inte ens om det är under 2022 eller 2023. Om du har information om dagen så kontakta gärna oss.


Missa aldrig när Snöskoterns dag – Skoterns dag infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

Skoterns dag, Snöskoterns dag,

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!