International Suit Up Day

International Suit Up Day introducerades efter att Barney Stinson i TV-serien How I Met Your Mother alltid bar kostym. Han har till och med en pyjamaskostym i silke. Dagen firas den 13 oktober varje år och uppmärksammas över hela världen. Den firas genom att både män och kvinnor vandrar runt i kostym. Barneys motto, som gör att International Suit Up Day firas och uppmärksammas på samma datum varje år, är just: Suit up!

Vi följer Barneys exempel och hoppas att även ni gör det. Vart ni än befinner er denna dag så ber vi er klä på er en kostym och bära den under dagen. Om du inte har sett How I Met Your Mother så rekommenderar vi även att ni ser minst ett avsnitt av den serien för att förstå vad det hela handlar om. Och om du tittar och undrar vem Barney är så är det alltså killen i kostym.

När är International Suit Up Day 2023?

International Suit Up Day är alltid den 13 oktober.

Hur många dagar är det kvar till International Suit Up Day?

Det är 132 dagar kvar till International Suit Up Day.


Missa aldrig när International Suit Up Day infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

13 oktober, International Suit Up Day,