Bli medlem i Temadagar.se’s vänner

Vad är Temadagar.se’s vänner?

Att driva och utveckla temadagar.se är någonting som tar både tid och kostar pengar. Idag finansieras sidan framförallt genom annonser men vi vet att det är många som tycker detta är störande. Vi har därför försökt hitta andra sätt att finansiera temadagar.se. Detta har gjort att vi har startat Temadagar.se’s vänner. Där kan du som besökare välja att stötta oss ekonomiskt genom ett månadsvis medlemskap.

Vad får jag som medlem?

Som medlem i Temadagar.se’s vänner får du löpande tillgång till vår digitala kalender. Kalendern kan du importera i din telefon eller dator. Det är samma typ av kalender som du kan köpa men med löpande tillgång (en månad i taget) till nya dagar istället för ett helt kalenderår.

Som medlem på någon av våra 2 högre medlemsnivåer i Temadagar.se’s vänner får du nu tillgång till vårt API. Vårt API gör att du enklare har möjlighet att bygga egna appar eller lösningar baserade på vår data. Önskar du mer information om vårt Temadagar API kan du läsa API-dokumentationen.

Har du andra idéer på vad som skulle kunna ingå i medlemskapet så tveka inte att kontakta oss genom kontaktformuläret.

Varför ska jag bli medlem?

Som medlem i Temadagar.se’s vänner stöttar du temadagar.se till att utvecklas och drivas vidare för att bli en ännu bättre sida för er besökare. Detta gör att vi kommer kunna erbjuda mer information om temadagar, bättre uppdaterad kalender samt förhoppningsvis i framtiden även flertalet specialfunktioner för er som är medlemmar.

Ett medlemskap är helt frivilligt och i dagsläget ger det dig även tillgång till vår digitala kalender som du kan importera i din dator eller smartphone.

Vad kostar det att bli medlem?

Medlemskapet har fyra nivåer där du själv väljer hur mycket du som medlem vill stötta oss med varje månad. Från 10 kr per månad upp till 100 kr per månad.

Medlemskapet betalas månadsvis löpande och du kan närsomhelst välja att avsluta ditt medlemskap.

Jag vill bli medlem, hur gör jag?

Du kan enkelt bli medlem genom att fylla i dina uppgifter i nedanstående formulär där du själv väljer mellan medlemskapets olika nivåer. Betalningen hanteras av Stripe Inc.; genom att betala med kort godkänner du att de samt, Iteus AB (som driver denna hemsida), hanterar de personuppgifter som du anger, som t ex e-postadress. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy på länken längst ner på denna sida.

Choose subscription plan
Payment details
 
 
 
 
 
Total  

 

Jag är redan medlem och vill hantera mitt medlemskap

Då har du kommit helt rätt, klicka på hantera ditt medlemskap och du kommer till en inloggningssida. Där använder du det användarnamn och lösenord som har skickats till dig via e-post till den adress du angav när du genomförde köpet.

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!