Temadagar.se’s vänner

Vad är Temadagar.se’s vänner?

Att driva och utveckla temadagar.se är någonting som tar både tid och kostar pengar. Idag finansieras sidan framförallt genom annonsen men vi vet att det är många som tycker detta är störande vilket gör att vi vill försöka hitta ett annat sätt att finansiera temadagar.se. Detta har gjort att vi har startat Temadagar.se’s vänner där du som besökare till hemsidan har möjlighet att stötta oss ekonomiskt genom en månadsvis donation.

I dagsläget kan vi tyvärr inte erbjuda några förmåner för er som är medlemmar i Temadagar.se’s vänner men vi undersöker möjligheten till olika extrafunktioner kring temadagar. Har du några idéer på vad som skulle kunna ingå i medlemskapet så tveka inte att kontakta oss genom kontaktformuläret.

Vad får jag som medlem?

I dagsläget har vi ingen möjlighet att ge dig som medlem några förmåner utan du stöttar oss med att driva temadagar.se vidare. Vi hoppas att vi i framtiden ska kunna ge er som medlemmar förmåner.

Varför ska jag bli medlem?

Som medlem i Temadagar.se’s vänner stöttar du temadagar.se till att utvecklas och drivas vidare för att bli en ännu bättre sida för er besökare. Detta gör att vi kommer kunna erbjuda mer information om temadagar, bättre uppdaterad kalender samt förhoppningsvis i framtiden även flertalet specialfunktioner för er som är medlemmar.

Ett medlemskap är helt frivilligt och i dagsläget ger det inga förmåner att vara medlem utan du gör det för att stötta oss.

Vad kostar det att bli medlem?

Medlemskapet har fyra nivåer där du själv väljer hur mycket du som medlem vill stötta oss med varje månad, från 10 kr per månad upp till 100 kr per månad.

Medlemskapet betalas månadsvis löpande och du kan närsomhelst välja att avsluta ditt medlemskap.

Jag vill bli medlem, hur gör jag?

Du kan enkelt bli medlem genom att fylla i dina uppgifter i nedanstående formulär där du själv väljer mellan medlemskapets olika nivåer. Betalningen hanteras av Stripe Inc.; genom att betala med kort godkänner du att de samt, Iteus EF (som driver denna hemsida), hanterar de personuppgifter som du anger, som t ex e-postadress. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy på länken längst ner på denna sida.

Choose subscription plan
Payment details
Setup fee  
Subscription plan  
Coupon discount (%s)  
VAT (25%)  
Total  

 

Jag är redan medlem och vill hantera mitt medlemskap

Då har du kommit helt rätt, klicka på hantera ditt medlemskap och du kommer till en inloggningssida där du anger den e-postadress som du angav när du blev medlem. En säkerhetskod som du använder för att kunna logga in och hantera medlemskapet kommer då att skickas till din e-postadress.

Vi förstår att du inte är här för annonserna men vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs nämligen av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan, detta gör att du behöver vitlista temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att ha möjlighet att besöka vår hemsida.

Tack för din förståelse!