Internationella dagen för atopiskt eksem

Runt en miljon människor i Sverige lider av atopiskt eksem. För att öka medvetenheten om sjukdomen och hylla alla som dagligen kämpar med sin atopiska hud uppmärksammar Atopikerna tillsammans med Astma- och Allergiförbundet varje år den internationella dagen för atopiskt eksem (eller ”AD-dagen”) – den 14 september.

Vill du veta mer om sjukdomen atopiskt eksem och bli medlem i patientföreningen så kan du läsa mer på hemsidan för Atopikerna.

När är Internationella dagen för atopiskt eksem 2024?

Internationella dagen för atopiskt eksem är alltid den 14 september.

Internationella dagen för atopiskt eksem är instiftad av Atopikerna.

Hur många dagar är det kvar till Internationella dagen för atopiskt eksem?

Det är 354 dagar kvar till Internationella dagen för atopiskt eksem.


Missa aldrig när Internationella dagen för atopiskt eksem infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

14 september, Atopikerna, Internationella dagen för atopiskt eksem, WAED, World Atopic Eczema Day,

Andra temadagar 14 september:

Geologins dag
Vandringens dag

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!