temadagar.se

Köp kalender

Vill du ha möjligheten att se alla kommande temadagar direkt i din smartphone eller dator? Vi ger dig nu chansen!
För endast 50kr får du tillgång till vår ständigt uppdaterade kalenderfil. Genom att skicka ett SMS med texten ”Temadagar” (utan citationstecken) till 72550 har du direkt möjlighet att få ta del av denna tjänst.

Temadagar kalender

Vår .ics-fil är en kalenderfil som innehåller information om samtliga kommande temadagar, den uppdateras automatiskt så att du ser alla temadagar för ett år framöver. Du kan lägga in adressen i bland annat Microsoft Outlook, iPhone och Google kalender för att sedan se alla temadagar direkt i din digitala kalender.

Du får alltså tillgång till vår digitala kalender genom att skicka ett SMS med texten ”Temadagar” (utan citationstecken) till 72550, SMSet kostar 50kr (inkl. moms). Betalningen hanteras av det svenska bolaget Paytechsystem Europe AB som även hanterar dina personuppgifter, i samband med att du köper vår kalender godkänner du deras integritetspolicy. Du kommer direkt att få ett SMS tillbaka med adressen som du kan lägga in i ett program som stödjer .ics-filer (adressen slutar på .php men det fungerar ändå). Skulle du stöta på något problem vid betalningen eller med adressen så tveka inte med att kontakta oss genom att skicka ett e-post till info@temadagar.se.

Här nedan går vi igenom hur du går tillväga för att importera adressen i ett par av programmen:

Google Kalender
Gå till https://www.google.com/calendar/, där klickar du på den lilla pilen bredvid ”Andra kalendrar” (långt ner till väster om du går in via datorn, i mobilen välj ”Skrivbordsversion” så kommer du hitta) och sedan på ”Lägg till webbadress”, där fyller du sedan i adressen ovan.

Apple iPhone/iPad
För att lägga till kalendern i din iPhone eller iPad går du till ”Inställningar”, där klickar du på ”E-post, kontakter, kalendrar”, sedan klickar du på ”Lägg till konto…”, efter det på ”Annat” och sedan ”Lägg till prenumererad kalender” där du fyller i adressen ovan.

Övriga
I andra program; leta efter ”Prenumerera”, ”Prenumerera på kalender”, ”Lägg till webbadress” eller liknande. Skriv där in adressen som du fått skickad till dig via SMS.