Ads Block Detector Powered by codehelppro.com

Välkommen till Temadagar.se

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!

Ha tillgång till temadagar direkt i din kalender

Ge din vardag en dos av glädje och missa aldrig en enda festlighet! Älskar du temadagar och drömmer om att ha dem direkt i din digitala eller fysiska kalender? Vi har tre alternativ för dig att göra detta möjligt: genom att bli medlem i Temadagar.se’s vänner, genom att köpa vår digitala kalender för ett helt år eller genom att köpa en digital kalender från Amaya!

Se här hur kalendern med temadagar kan se ut i din telefon!

Vad andra som har köpt vår digitala kalender tycker:

Jag älskar temadagar och har haft den digitala kalendern i flera år! Det är så enkelt att hålla koll på alla dagar och när de infaller. – Katarina

Jag använder kalendern i jobbet, den gör att vi kan planera olika aktiviteter baserat på vilken dag det är. – Johan

Köp vår digitala kalender med temadagar med kort:

För endast 120kr får du tillgång till alla våra temadagar som du kan prenumerera på direkt i din digitala kalender, antingen i din smartphone eller dator. Kalendern kan läggas in i alla digitala kalenderar som t ex i din iPhone, Android, Microsoft Outlook och Google kalender vilket gör att du enkelt kan se vilka dagar som firas när.

Du kan köpa vår kalender med hjälp av kort. Köp via kort hanteras av Stripe Inc.. Genom att betala med kort godkänner du att de samt Iteus AB (som driver denna hemsida), hanterar de personuppgifter som du anger, som t ex e-postadress. Du kan läsa mer om hur vi hanterar din data i vår integritetspolicy.

För att köpa vår kalender via kort för 120kr (inkl. moms) klickar du på knappen här nedan. Det är viktigt att du fyller i rätt e-postadress då det är dit adressen till kalendern skickas. Du kommer inom några minuter att få ett e-post med adressen som du sedan lägger in i ditt kalenderprogram. Läs mer här om hur du gör för att lägga in temadagarkalendern i din digitala kalender.

Är du istället intresserad av att bli medlem i Temadagar.se’s vänner klickar du här!

Apply a coupon or promotional code for a discount to your subscription or payment
Payment details
 
 
 
 
 
Total  

 


Se här hur det kan se ut i din telefon med Google Kalender

Skulle du stöta på något problem vid betalningen eller med adressen så tveka inte med att kontakta oss.

Lägg till en kommentar