Köp vår digitala kalender med temadagar nu!

Varför ska du köpa vår temadagskalender?

För endast 99kr har du möjlighet att få alla våra temadagar direkt i din digitala kalender. Antingen i din smartphone eller i din dator. Du kan lägga in kalendern i bland annat Microsoft Outlook, iPhone och Google kalender vilket gör det enkelt för dig att se vilken temadag det är idag.

Det är möjligt att få tillgång till kalendern på följande två sätt:

  • Genom att köpa kalendern till en engångskostnad på 99kr vilket ger dig tillgång till kalendern för 2023. Läs mer om hur du gör ett engångsköp nedan.
  • Bli medlem i Temadagar.se’s vänner (från 10kr/mån). I medlemskapet ingår löpande tillgång till vår digitala kalender. Läs mer här om Temadagar.se’s vänner.

Köp kalender med temadagar med kort:

Du kan köpa vår kalender med hjälp av kort. Köp via kort hanteras av Stripe Inc.. Genom att betala med kort godkänner du att de samt, Iteus AB (som driver denna hemsida), hanterar de personuppgifter som du anger, som t ex e-postadress. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy på länken längst ner på denna sida.

För att köpa vår kalender via kort för 99kr (inkl. moms) klickar du på knappen här nedan. Det är viktigt att du fyller i rätt e-postadress då det är dit adressen till kalendern skickas. Du kommer inom några minuter kommer få ett e-post med adressen som du sedan lägger in i ditt kalenderprogram. Läs mer här om hur du gör för att importera länken i din kalender.

Payment details
 
 
 
 
 
Total  

 


Kalender med temadagar

Skulle du stöta på något problem vid betalningen eller med adressen så tveka inte med att kontakta oss genomformuläret.

Lägg till en kommentar

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!