Naprapatins dag

Naprapatins dag är instiftad av Svenska Naprapatförbundet, Naprapathögskolan och skolans studentkår och arrangeras tillsammans med Norges Naprapatförbund och Finska Naprapatföreningen. Dagen är till för att lyfta fram naprapater som det självklara valet när du har ont i rygg, leder och muskler. Naprapaterna i Sverige behandlar varje år cirka 500 000 människor vid två miljoner tillfällen. Hitta din naprapat på naprapater.se

När är Naprapatins dag 2023?

Naprapatins dag är alltid den 30 september.

Naprapatins dag är instiftad av Svenska naprapatförbundet, Naprapathögskolan och Naprapathögskolans studentkår.

Hur många dagar är det kvar till Naprapatins dag?

Det är 5 dagar kvar till Naprapatins dag.


Missa aldrig när Naprapatins dag infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

30 september, Naprapathögskolan och Naprapathögskolans studentkår, Naprapatins dag, Svenska naprapatförbundet,

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!