Östersjödagen

Östersjödagen är en årlig festdag som ordnas för att fira havet. Dagen har lanserats av John Nurminens Stiftelse. Målet med dagen är att få oss alla att njuta av vårt unika hemhav och göra konkreta gärningar för dess bästa. Avsikten är inte bara att fira Östersjön, utan också att öka kunskaperna om havets mångskiftande natur, kultur och historia.

Alltid på den sista torsdagen i augusti – kom med
Östersjödagen firas varje år den sista torsdagen i augusti med olika evenemang och jippon. Du kan delta på många olika sätt. Kom med!

Läs mer om Östersjödagen hos John Nurminens Stiftelse.

Östersjödagen
Foto: Timo Ketonen

När är Östersjödagen 2024?

Östersjödagen 2024 är den 29 augusti.

Östersjödagen infaller sista torsdagen i augusti.

Östersjödagen är instiftad av John Nurminens Stiftelse.

Hur många dagar är det kvar till Östersjödagen?

Det är 338 dagar kvar till Östersjödagen.


Missa aldrig när Östersjödagen infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

John Nurminens Stiftelse, Östersjödagen, Sista torsdagen i augusti,

Andra temadagar 31 augusti:

Internationella förebildsdagen
Polisens dag

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!