Ads Block Detector Powered by codehelppro.com

Välkommen till Temadagar.se

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!

Om oss

Temadagar.se grundades redan 2008 och är den ledande informationssidan som samlar temadagar och högtider att fira. Sidan startades för att samla information om temadagar några vänner emellan och har med åren vuxit rejält. Idag ses ofta temadagar.se som ett inofficiellt register över alla de olika dagar som finns att fira, allt från religiösa högtider till roliga påhittade dagar och några av våra mest kända dagar. Det finns någonting att fira nästan varje dag, vill du fira någonting idag, titta i kalendern.

Syftet med Temadagar.se är att hjälpa dig hitta temadagar som firas runt om i Sverige varje år så att du själv kan fira dessa dagar. Detta görs genom att samla in information från olika källor som sedan presenteras här. Saknas du någon dag eller information så skicka det till oss via formuläret nedan.

Temadagar.se drivs av Iteus AB vars uppgift är att hålla informationen kring alla dagar uppdaterade. För att kunna driva hemsidan är främsta inkomstkällan annonser vilket är både annonser från Google och Ezoic samt så kallade affiliate-länkar, det innebär att annonsörerna betalar antingen för att de får synas på vår sidan, att du klickar på en av annonserna/länkarna eller genom köp som genomförs efter att du har klickat på annonserna/länkarna. Då sidan lever på annonser har användare med AdBlocker blivit utestängda och vi är glada att du har valt att slå av AdBlock så att temadagar.se har möjlighet att leva vidare. Om du eller ditt företag är intresserade av att annonsera på temadagar.se så kan du läsa mer här.

Media och press

Under åren som sidan har funnits har jag (Marcus) som har skapat sidan deltagit i flertalet intervjuer och vår temadagar.se har synts i över 100 nyhetsartiklar i svensk media. Några av de medier som har skrivit eller pratat om temadagar.se är bland annat Pirate Rock, TV4, SVT, Sveriges Radio, Aftonbladet, Expressen, Feber.se och Smålandsposten. Om du är journalist och önskar skriva eller göra ett reportage om en specifik temadag, temadagar i allmänhet eller temadagar.se så tveka inte med att kontakta oss genom formuläret nedan.

Källor

Alla temadagar i kalendern är inrapporterade av er besökare, framletade av mig eller hittade genom andra källor. Samtliga dagar har kontrollerats och godkänts för att få finnas med i vår kalender och jag har på denna sida samlat vad som krävs för att en dag ska få finnas med i kalendern. Jag har bland annat tagit med temadagar som finns med i följande böcker som jag rekommenderar dig att läsa om du är intresserad av att veta mer om temadagar:

Kontakta oss

    Lägg till en kommentar