Alla pojkvänners dag

Pojkvännens dag eller Alla pojkvänners dag som den egentligen heter firas alltid den 3 oktober. Dagen finns för att alla underbara pojkvänner runt om i landet ska bli uppmärksammade lite extra. Som du troligtvis vet så har Alla hjärtans dag funnits länge medan Alla pojkvänners dag är en nyare företeelse. Och ja, du behöver inte vara orolig, självklart finns även Alla flickvänners dag. Om du har en pojkvän så hoppas jag att du firar honom rejält idag, varför inte med en present från M-shop?

När är Alla pojkvänners dag 2023?

Alla pojkvänners dag är alltid den 3 oktober.

Hur många dagar är det kvar till Alla pojkvänners dag?

Det är 12 dagar kvar till Alla pojkvänners dag.Missa aldrig när Alla pojkvänners dag infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

3 oktober, Alla pojkvänners dag, Pojkvännens dag,

Andra temadagar 3 oktober:

Inga

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!