Alla flickvänners dag

Flickvännens dag eller Alla flickvänners dag som den egentligen heter firas den 1 augusti varje år. Dagen finns för att alla underbara flickvänner runt om i Sverige ska bli uppmärksammade lite extra. Alla hjärtans dag har funnits länge medan Alla flickvänners dag är en nyare företeelse, och ja, självklart finns även Alla pojkvänners dag. Om du har en flickvän så hoppas jag att du firar henne rejält idag, kanske med en present.

När är Alla flickvänners dag 2024?

Alla flickvänners dag är alltid den 1 augusti.

Hur många dagar är det kvar till Alla flickvänners dag?

Det är 311 dagar kvar till Alla flickvänners dag.Missa aldrig när Alla flickvänners dag infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

1 augusti, Alla flickvänners dag, Flickvännens dag,

Andra temadagar 1 augusti:

Internationella ipa-dagen

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!