Internationella dagen för frivilligas arbete för ekonomisk och social utveckling

Den 5e december varje år uppmärksammas Internationella dagen för frivilligas arbete för ekonomisk och social utveckling. Även känd som Internationella dagen för volontärarbete. Dagen är en av FNs internationella temadagar och är instiftad för att uppmärksamma omvärlden på hur viktiga volontärer är för personer i utsatta situationer.

Internationella dagen för frivilligas arbete för ekonomisk och social utveckling är alltid den 5 december, dagen infaller nästa gång den 5 december 2024.

Internationella dagen för frivilligas arbete för ekonomisk och social utveckling är instiftad av Förenta nationerna.

Det är 165 dagar kvar till Internationella dagen för frivilligas arbete för ekonomisk och social utveckling.


Missa aldrig en temadag igen!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller. Blir du medlem i Temadagar.se's vänner får du nu även vårt månadsvisa nyhetsbrev med information om kommande temadagar och annat unikt innehåll.

Kategorier:

FN-dagar

Taggar:

5 december, Förenta nationerna, Internationella dagen för frivilligas arbete för ekonomisk och social utveckling, Internationella dagen för volontärarbete