INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN

SEDAN ÅR 2000 HAR INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN UPPMÄRKSAMMATS RUNT OM I VÄRLDEN. DAGEN FIRAS DEN 22 OKTOBER VARJE ÅR. FIRANDET AV INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN ÄR EN KAMPANJ FÖR ATT RADERA ELLER FLYTTA PÅ CAPS LOCK-TANGENTEN. ENLIGT MÅNGA SITTER TANGENTEN DUMT PLACERAD OCH OFTA RÅKAR ANVÄNDAS VID FEL TILLFÄLLE. I CHATTAR OCH FORUM PÅ INTERNET RÄKNAS DET SOM ATT MAN SKRIKER NÄR MAN SKRIVER MED VERSALER. DET ÄR DETTA SOM OFTA SKER UTAN ATT DET ÄR MENINGEN. UPPMÄRKSAMMA DAGEN GENOM ATT ANVÄNDA CAPS LOCK NÄR DU SKRIVER FÖR ATT VISA PÅ HUR JOBBIGT DET ÄR. TÄNK DOCK PÅ ATT DET KAN VARA SVÅRT ATT FYLLA I LÖSENORD MED CAPS LOCK PÅ.

När är INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN 2023?

INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN är alltid den 22 oktober.

Hur många dagar är det kvar till INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN?

Det är 255 dagar kvar till INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN.


Missa aldrig när INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

22 OKTOBER, CAPS LOCK, INTERNATIONELLA CAPS LOCK-DAGEN, STORA BOKSTÄVER, VERSALER,

Andra temadagar 22 oktober:

Internationella stamningsdagen

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!