Kladdkakans dag

Kladdkakans dag firas på samma datum varje år, detta datum är den 7e november. Kladdkakans dag är en av de högtider som är mindre känd men har senaste åren ökat oerhört mycket i popularitet. Kladdkakan är en mjuk kaka med smak av choklad, denna mjuka kaka ska helst vara ljummen och förtärs oftast tillsammans med vispad grädde. Även glass kan förekomma. Till detta passar det bra med ett glas mjölk.

Det finns många olika recept på kladdkaka. Om du önskar så kan du köpa färdig kladdkaka. Detta är dock inte lika gott som hembakad kladdkaka. Testa göra din egen med recept och ingredienser från mat.se!

När är Kladdkakans dag 2022?

Kladdkakans dag är alltid den 7 november.

Hur många dagar är det kvar till Kladdkakans dag?

Det är 169 dagar kvar till Kladdkakans dag.


Missa aldrig när Kladdkakans dag infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

7 November, Kladdkaka, Kladdkakans dag, Kladdkaksdagen,

Andra temadagar 7 november:

Frysrättens dag

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!