Löpningens dag

Runt om i Sverige arrangeras sedan 2010 Löpningens dag den första lördagen i februari. Detta är för att uppmärksamma den enkla träningsform som löpning är. Om du vill fira Löpningens dag så är det enda du behöver göra att ta på dig träningsskorna och en reflexväst (det är mörkt i februari och du behöver vara rädd om dig) och ta dig ut på en runda. Vill du göra det lite roligare så kan du söka upp de olika arrangemangen som sker runt om i landet och där springa med andra löpare.

Vi har just nu ingen information om när Löpningens dag infaller nästa gång, vi vet inte ens om det är under 2024 eller 2025. Om du har information om dagen så kontakta gärna oss.

Löpningens dag är instiftad av Ingmarie Nilsson.


Missa aldrig en temadag igen!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller. Blir du medlem i Temadagar.se's vänner får du nu även vårt månadsvisa nyhetsbrev med information om kommande temadagar och annat unikt innehåll.

Kategorier:

Sjukdomar och hälsa

Taggar:

löpningens dag

Andra temadagar 3 februari:

Andningens dag
Morotskakans dag

Etiketter: