Mördarsnigelns otursdag

Tanken med Mördarsnigelns otursdag är att trädgårdsälskare landet över tillsammans ska göra ett krafttag för att minska mördarsnigelbeståndet inför den stundande odlingssäsongen.

Mördarsnigelns otursdag infaller andra lördagen i juni. Då bör ungsniglarna har kommit upp från sin vintervila över hela landet, men de har ännu inte hunnit föröka sig. (Alla trädgårdsälskare börjar så klart bekämpa mördarsniglarna så snart de vaknat lokalt – men på Mördarsnigelns otursdag går vi till gemensam attack.)

Mördarsnigelns otursdag har inrättats av Mördarsnigelns ovänner och firades för första gången 2021. 

När är Mördarsnigelns otursdag 2024?

Mördarsnigelns otursdag 2024 är den 8 juni.

Mördarsnigelns otursdag infaller andra lördagen i juni.

Mördarsnigelns otursdag är instiftad av Mördarsnigelns ovänner.

Hur många dagar är det kvar till Mördarsnigelns otursdag?

Det är 256 dagar kvar till Mördarsnigelns otursdag.


Missa aldrig när Mördarsnigelns otursdag infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

Andra lördagen i juni, Mördarsnigelns otursdag, Mördarsnigelns ovänner,

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!