Mördarsnigelns otursdag

Tanken med Mördarsnigelns otursdag är att trädgårdsälskare landet över tillsammans ska göra ett krafttag för att minska mördarsnigelbeståndet inför den stundande odlingssäsongen.

Mördarsnigelns otursdag infaller andra lördagen i juni. Då bör ungsniglarna har kommit upp från sin vintervila över hela landet, men de har ännu inte hunnit föröka sig. (Alla trädgårdsälskare börjar så klart bekämpa mördarsniglarna så snart de vaknat lokalt – men på Mördarsnigelns otursdag går vi till gemensam attack.)

Mördarsnigelns otursdag har inrättats av Mördarsnigelns ovänner och firades för första gången 2021. 

Vi har just nu ingen information om när Mördarsnigelns otursdag infaller nästa gång, vi vet inte ens om det är under 2024 eller 2025. Om du har information om dagen så kontakta gärna oss.

Mördarsnigelns otursdag är instiftad av Mördarsnigelns ovänner.


Missa aldrig en temadag igen!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller. Blir du medlem i Temadagar.se's vänner får du nu även vårt månadsvisa nyhetsbrev med information om kommande temadagar och annat unikt innehåll.

Kategorier:

Djur och växter
Företags- och organisationsdagar
Roliga temadagar

Taggar:

Andra lördagen i juni, Mördarsnigelns otursdag, Mördarsnigelns ovänner