Thanksgiving

Thanksgiving firas stort i USA och om du önskar uppleva firandet ska du självklart vara på plats. Mycket av Thanksgiving handlar om tacksamhet. Oftast träffas familj och vänner och äter middag bestående av kalkon och så kallad stuffing (fyllning med bla bröd och korv). Middagen avslutas med pumpapaj samt att alla gäster runt bordet berättar vad de är tacksamma för.

När Thanksgiving är över infaller på fredagen den stora shoppingdagen Black Friday som har spridit sig och uppmärksammas stort i Sverige med stor rabatter.

När är Thanksgiving 2023?

Thanksgiving 2023 är den 23 november.

Thanksgiving infaller fjärde torsdagen i november.

Hur många dagar är det kvar till Thanksgiving?

Det är 296 dagar kvar till Thanksgiving.


Missa aldrig när Thanksgiving infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

Fjärde torsdagen i november, Thanksgiving,

Andra temadagar 23 november:

Internationella hattdagen
Sankt Clemens dag

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!