Internationella volontärdagen

För att många organisationer idag ska kunna överleva och uppnå sina mål krävs det volontärer. Dessa är i många organisationer eller ideella föreningar oerhört viktiga för verksamheten. För att uppmärksamma volontärers viktiga arbete instiftades Internationella volontärdagen. Dagen infaller den 5 december varje år, en dag för att tacka de som jobbar ideellt.

Att som ung ha varit volontär är en väldigt bra merit när det senare är dags att skaffa sig en anställning.

När är Internationella volontärdagen 2022?

Internationella volontärdagen är alltid den 5 december.

Internationella volontärdagen är instiftad av Förenta nationerna.

Internationella volontärdagen är en FN-dag.

Hur många dagar är det kvar till Internationella volontärdagen?

Det är 3 dagar kvar till Internationella volontärdagen.


Missa aldrig när Internationella volontärdagen infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

Förenta nationerna, Internationella dagen för volontärarbete, Internationella dagen för volontärarbete för ekonomisk och social utveckling, Internationella volontärdagen, Sista lördagen i november, Volontärdagen,

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!