Internationella gin och tonic-dagen

Runt om i världen firas den ädla kombinationen av dryckerna gin och tonic på olika datum vilket har skapat viss förvirring. I Sverige är det framförallt vid 3 olika datum som GT uppmärksammas.

Dagen med benämningen Internationella gin och tonic-dagen firas alltid den 19 oktober. Det senaste tillskottet Svenska gin & tonic-dagen firas alltid den 20 april. En dag som har krupit in i vårt firande i sverige är den amerikanska National Gin & Tonic Day som firas den 9 april. Vi på temadagar.se älskar firande, framförallt med en GT, men då vi har valt att endast uppmärksamma svenska och internationella temadagar så har vi bara med Internationella gin och tonic-dagen samt Svenska gin & tonic-dagen i vår kalender.

När är Internationella gin och tonic-dagen 2023?

Internationella gin och tonic-dagen är alltid den 19 oktober.

Hur många dagar är det kvar till Internationella gin och tonic-dagen?

Det är 252 dagar kvar till Internationella gin och tonic-dagen.


Missa aldrig när Internationella gin och tonic-dagen infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

9 april, GT-dagen, Internationella gin och tonic-dagen,

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!