En köpfri dag

Sista fredagen i november varje år uppmärksammas En köpfri dag (Buy Nothing Day) världen över. Dagen har funnits sedan 1992 och uppmärksammas av miljoner människor som har fått nog av den shopping- och konsumtionshets som finns idag. En köpfri dag är en internationell kampanj som syftar till att väcka medvetenhet om konsumtionsmönster hos fler människor världen över. Samt för att visa på att det finns alternativ till att hela tiden köpa nytt. Du deltar solidariskt genom att du under dagen 24 timmar inte köper någonting.

När är En köpfri dag 2023?

En köpfri dag 2023 är den 24 november.

En köpfri dag infaller samma som black friday.

En köpfri dag är instiftad av Adbusters.

Hur många dagar är det kvar till En köpfri dag?

Det är 357 dagar kvar till En köpfri dag.


Missa aldrig när En köpfri dag infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

Adbusters, En köpfri dag, Sista fredagen i november,

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!