Kaffets dag

Vi skulle kunna säga att det finns två typer av personer i världen, kaffedrickare och icke kaffedrickare. För så vanligt är det att vi i Sverige delar in de vi möter i dessa två kategorier. Vi på temadagar.se håller inte med om att det är så enkelt att dela in hela jordens befolkning i kategorier. Vi låter det därför vara upp till dig att bestämma om du definierar dig som kaffedrickare, om du gör det så gör du rätt i att fira idag och vi hoppas att du kan hitta ditt nya favoritkaffe.

Det officiella datumet för den internationella kaffedagen är den 1 oktober vilket har beslutats av International Coffee Organization medan dagen i Sverige firas den 29 september.

Kaffets dag är alltid den 29 september, dagen infaller nästa gång den 29 september 2024.

Kaffets dag är instiftad av SCAE Swedish Chapter.

Det är 123 dagar kvar till Kaffets dag.


Missa aldrig en temadag igen!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller. Blir du medlem i Temadagar.se's vänner får du nu även vårt månadsvisa nyhetsbrev med information om kommande temadagar och annat unikt innehåll.

Kategorier:

Mat- och dryckesdagar
Företags- och organisationsdagar

Taggar:

Kaffets Dag, SCAE Swedish Chapter