Kaffets dag

Vi skulle kunna säga att det finns två typer av personer i världen, kaffedrickare och icke kaffedrickare. För så vanligt är det att vi i Sverige delar in de vi möter i dessa två kategorier. Vi på temadagar.se håller inte med om att det är så enkelt att dela in hela jordens befolkning i kategorier. Vi låter det därför vara upp dig dig att bestämma så om du definierar dig som kaffedrickare så gör du rätt i att fira idag och vi hoppas att du kan hitta ditt nya favoritkaffe hos mat.se!

När är Kaffets dag 2021?

Kaffets dag är alltid den 29 september.

Kaffets dag är instiftad av SCAE Swedish Chapter.

Hur många dagar är det kvar till Kaffets dag?

Det är 208 dagar kvar till Kaffets dag.


Missa aldrig när Kaffets dag infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

Kaffets Dag, SCAE Swedish Chapter,

Vi förstår att du inte är här för annonserna men vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs nämligen av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan, detta gör att du behöver vitlista temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att ha möjlighet att besöka vår hemsida.

Tack för din förståelse!