Internationella vodkadagen

Vodka är en färglös alkoholhaltig dryck med ursprung i samtiden i Sverige, Polen och Ryssland. Vodka kan destilleras på vilken fiber- eller sockerrik växt som helst men vanligtvis baseras den på vete, råg eller majs. Internationella vodkadagen har firats i USA i alla fall sedan 2009 och spridits internationellt. Dagen syftar till att uppmärksamma dryckens mångsidighet. Drycken har ökat i popularitet i Europa, getts ut med många nya spännande smakar och används till drinkar såväl som till matlagning.

När är Internationella vodkadagen 2022?

Internationella vodkadagen är alltid den 4 oktober.

Hur många dagar är det kvar till Internationella vodkadagen?

Det är 301 dagar kvar till Internationella vodkadagen.


Missa aldrig när Internationella vodkadagen infaller nästa gång!

Köp vår kalender eller bli medlem i Temadagar.se's vänner så får du tillgång till alla våra temadagar i din digitala kalender. Kalendern kan du visa ut i din digitala privata eller jobb-kalender vilket gör att du enkelt kan hålla dig uppdaterad om när olika temadagar infaller.

Taggar:

Internationella vodkadagen, Vodkans dag,

Andra temadagar 4 oktober:

Djurens dag
Kanelbullens dag

Vi förstår att du inte är här för annonserna och vi ser att du har Adblock aktiverat i din webbläsare vilket gör oss lite ledsna. Temadagar.se drivs av de intäkter vi får från annonserna vi har på sidan. Detta gör att vi önskar att du vitlistar temadagar.se i ditt adblock-verktyg för att sidan ska fortsätta utvecklas.

Tack för din förståelse!